€789.000 k.k

It Harspit 4, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €789.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1999
 3. Woonoppervlakte
  194 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale – markante – woning is gelegen aan vaarwater in de gewilde woonwijk Pasveer….bijzonder is de grote kavel eigen grond waarbij de achtertuin aan de waterzijde mooi op het zuiden is gesitueerd en veel privacy heeft door de mooie, natuurlijk aanlegde tuin met riet, diverse terrassen en een natuurlijke ingebrachte vijver met officiële walbeschoeiing zodat een nieuwe koper deze vijver ook zou kunnen gebruiken voor de eigen insteekhaven…

De woning is degelijk gebouwd (bouwbedrijf Heutink), is speels en praktisch ingedeeld waarbij het licht aspect echt prachtig is te noemen. De huidige 1e eigenaren hebben een aantal jaren geleden de woning ook nog eens onder architectuur uitgebouwd, naadloos uitgevoerd en zeer passend in het geheel. De begane grond met de gezellige-royale woonkamer ademt gezelligheid en biedt overal prachtige kijkjes naar buiten, gewoon mooi gedaan…de strak vorm gegeven gashaard vormt het centrum van de woonkamer waarbij de vloer in de hal en de woonkamer is belegd met een licht getinte Canadese Maple vloer en de wanden in fijn-wit stucwerk zijn opgetrokken. De eetkeuken bevindt zich aan de waterzijde van de woning en is ingericht met een tijdloze keukeninrichting voorzien van een mobiel blok en diverse inbouwapparatuur. De naastliggende bijkeuken heeft witgoedaansluitingen en een doorloop naar de grote-geïsoleerde- garage, voorzien van een betonvloer, houten uitrijdeuren en separate achterdeur.

De hal aan de voorzijde geeft door de opgaande toren vorm en toepassing van veel ramen een prettige binnenkomst en heeft daarnaast een uitgebreide elektrakast en moderne toiletinrichting met fonteintje.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de drie grote slaapkamers, een grote inloopkast/zolderkamer, een complete, lichte badkamer welke is gemoderniseerd en is voorzien van een douche met glazen deur, wandcloset, dubbele vaste wastafel, ligbad en inbouwverlichting.

De tweede verdieping is echt een verrassing. Hier bevindt zich naast de overloop een prachtige vierde kamer/atelier met vaste kast, badkamermeubel en deur naar dakterras.

Algemeen:

Deze woning is goed tot uitstekend onderhouden, goed geïsoleerd, voorzien van 14 zonnepanelen, omzoomd door een prachtige – privacy biedende – tuin, gelegen in een mooie woonwijk aan vaarwater, – 2.5 meter doorvaarhoogte –

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 694 m2. Welkom !