€559.000 k.k

Jachthavenstraat 37, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €559.000 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande jaren-dertig-woning
 2. Bouwjaar:
  1932
 3. Woonoppervlakte
  161 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapakamers 3)

Dit karaktervol herenhuis is aan een van de meeste geliefde woonstraten van Sneek gesitueerd en bijzonder is de woning zeker omdat vrijwel de gehele indeling met de originele kenmerken uit deze bouwperiode nog volledig intact zijn….een zeer originele, complete en bovenal gezellige stadswoning waar de huidige eigenaren vele jaren met veel genoegen hebben gewoond. Aanpassingen en verbeteringen zijn met beleid uitgevoerd waaronder de aansluiting op diepriolering, uitbreiding/vervangen van elektra, vernieuwen van gas-waterleidingen, het aanbrengen van centrale verwarming, toepassing van dubbele beglazing, etc..etc.. Graag geven wij u een rondleiding en kunt u zelf ervaren wat wij nu precies bedoelen.

De indeling kunnen wij nu in het kort als volgt omschrijven;

Centrale entree met prachtige originele voordeur, originele lambrisering, mozaïek vloer, vestibule met doorloop naar hal met toilet, fraaie trapopgang met tussenbordes, royale woonkamer en suite met woonkamer en eetkamer, schouwen, erkers, vaste kasten, Bruynzeel parketvloer, glas-in-lood-ramen en tuindeuren naar vrije – verrassend grote – achtertuin, separate eetkeuken met nette keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, toegang tot grote kelder en doorloop naar fors bemeten bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de fraaie overloop welke prachtig wordt belicht door de glas-in-lood-ramen van het trappenhuis, een drietal ruime slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van dubbele deuren naar het balkon. De badkamerruimte op deze verdieping is tijdloos afgewerkt en voorzien van een douche, wandcloset en badkamermeubel.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en is bereikbaar middels een comfortabele vaste trap en biedt nog volop mogelijkheden voor het creëren van meerdere kamers.

Algemeen:

De woning is degelijk gebouwd (onderheid met 76 palen..), in spouw uitgevoerd en zoals eerder vermeld…volledig voorzien van de kenmerkende details uit de jaren dertig van de vorige eeuw. De woning heeft een royale tuin aan de achterzijde, een achterom en een vrijstaande houten schuur welke is voorzien van een betonvloer en elektra. Aan de zuidzijde van de woning is het eventueel mogelijk een eigen inrit voor de auto te realiseren.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 310 m2