€369.000 k.k

Meerkoetlaan 2, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €369.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht o.v.

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, 2 ^1 kap.
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  132 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze keurig onderhouden helft van een dubbel herenhuis met diepe garage, is op een vrije locatie in de gewilde woonwijk Hemdijk gesitueerd. De hoek locatie creëert hier een breder perceel, een vrije achterom en een optimale zonnestand met weinig slagschaduw. Echt, een belangrijk punt ! Zoals aangegeven is de woning goed onderhouden en in de loop van de jaren gemoderniseerd. Ook voor wat betreft isolerende voorzieningen, zijn de nodige stappen gezet. Zo is de bodem geïsoleerd, is de spouw geïsoleerd, zijn de ramen voorzien van dubbel glas en zijn er zonnepanelen geplaatst..

De indeling kunnen wij als volgt omschrijven:

Overdekte entree, centrale hal met uitgebreide elektrakast en toilet met fonteintje, gezellige Z-vormige woonkamer met houtkachelaansluiting, robuuste plankenvloer, tuindeur en deels open keukenruimte met L-vormige keukenopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de overloop met vaste kast, drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer (met vaste kastenwand) aan de tuinzijde, kamerbreed is uitgevoerd. De badkamerruimte op deze verdieping is compleet, inclusief douche, ligbad, wandcloset, badkamermeubel en een zijraam (extra).

De tweede verdieping/zolder heeft naast de overloop met twee diepe inloopkasten, een royale vierde slaapkamer met een groot zijraam.

Algemeen:

De woning is zoals gemeld, al behoorlijk verduurzaamd en wordt verwarmd middels een c.v.-combi-ketel (Atag/2018/eigendom) welke is gekoppeld aan radiatoren.

De tuin rondom is fraai aangelegd en heeft naast de brede oprit voor de garage, een houten bergschuur voorzien van elektra.

Graag laten wij zien…dat wij niets te veel hebben gezegd……welkom !