€395.000 k.k

Meeuwenlaan 14, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €395.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Herenhuis, 2^1 kap
 2. Bouwjaar:
  1997
 3. Woonoppervlakte
  120 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)

Deze keurig onderhouden en moderne helft van een dubbel woonhuis is prachtig gelegen in de gewilde woonwijk Hemdijk, heeft een fraai/vrij uitzicht, een royale oprit, extra grote/brede garage en een brede zonnige achtertuin. Alle stedelijke voorzieningen, scholen, station, het gezellige centrum van Sneek…bevinden zich slechts op directe loopafstand van de woning. Een probleemloze woning welke in de basis al behoorlijk is geïsoleerd..

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, ruime hal met uitgebreide elektrakast, wandcloset met fonteintje, trapopgang, gezellige-lichte L-vormige woonkamer met hoekerker en schuifpui naar terras en tuin, deels open keukenruimte met keurige L-vormige keukenopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met c.v.-verwarming/witgoed aansluitingen en doorloop naar…extra brede garage (3.9m) welke origineel bij de bouw als meerwerk is uitgevoerd.

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft naast de overloop met een groot zijraam, een drietal goed bemeten slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel, toilet en zijraam.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping, is royaal en uitstekend geschikt voor het realiseren van extra slaapkamers + berging.

Algemeen:

Deze solide, keurig onderhouden woning is in 1997 gebouwd, goed geïsoleerd en wordt verwarmd middels een combi-ketel (2017) welke is gekoppeld aan radiatoren.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 291 m2.