€445.000 k.k

Ooievaarslaan 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €445.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht o.v.

Bouw

 1. Soort object:
  Herenhuis, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1945-1959
 3. Woonoppervlakte
  131 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze charmante vrijstaande woning, gebouwd onder architectuur van de bekende Sneker architect van der Molen, is op een mooie vrije locatie gesitueerd in de groene woonwijk Hemdijk, op loopafstand verwijderd van het centrum,….een prachtige plek voor de echte liefhebber van sfeer, karakter en licht….dit maakt wonen hier bijzonder.De woning is oorspronkelijk in 1954 gebouwd en is circa 1990 op passende wijze voor een deel uitgebreid ten behoeve van de hal en de badkamer.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree aan de zijkant van de woning, voorportaal, toilet en trapopgang, gezellige L-vormige woonkamer met knusse zithoekjes, haard, vaste kastenwand, parketvloer en deur naar terras, L-vormige woonkeuken met eenvoudige inrichting, vaste kast, keldertje en doorloop naar grote berging/bijkeuken.

De eerste verdieping heeft naast de overloop een drietal slaapkamers, voorzien van vaste kasten waarvan een (1) kamer een deur heeft naar het plat en twee (2) kamers zijn voorzien van een vaste wastafel. De badkamerruimte is doordacht ingedeeld en ingericht met een douche, dubbele vaste wastafel, toilet en veluxraam.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is grotendeels bevloerd.

Algemeen:

De woning heeft een eigen oprit aan de voorzijde en een zonnige vrije tuin met terrassen. Onderhoud en modernisering zal noodzakelijk zijn maar….dat alles is de moeite waard voor de koper die de moeite neemt.

De oppervlakte van het perceel bedraagt 362 m2.