€759.000 k.k

Spijkerboor 57, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €759.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa
 2. Bouwjaar:
  1997
 3. Woonoppervlakte
  155 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bijzonderheden:

  2 badkamers
  Slaapkamer op de begane grond

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige, royale kavel aan GROOT VAARWATER-STAANDE MAST- MET EIGEN HAVEN, staat deze vrijstaande villa, slim en gezellig ingedeeld met volop focus op het uitzicht, vaarwater en tuin. Ook een slaapkamer en een eigen badkamer op de begane grond zijn aanwezig, een villa voor alle leeftijdsfases geschikt, graag laten wij u deze complete woning zien.

De indeling kan in het kort als volgt omschreven worden:

Entree-ruime hal met uitgebreide elektrakast, trapopgang, toiletruimte en wasruimte/bijkeuken met interne doorloop naar inpandige garage met optie voor een extra zolder/vliering. Watergerichte – lichte – woonkamer (ca.50 m2) met parketvloer-diagonaal gelegd-, gashaard, airco en schuifpui naar terras en tuin, deels open keukenruimte aan straatzijde – in een U-vorm opgesteld – en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

EXTRA : de grote slaapkamer op de begane grond heeft een eigen badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, wandcloset en badkamermeubel en heeft een terrasdeur naar de tuin. Deze royale slaapkamer kan natuurlijk ook worden gebruikt als tweede woonkamer/studeerkamer/t.v.-kamer..

De eerste verdieping heeft een fors bemeten overloop met dakkapel en biedt ruimte voor een werk/hobby hoek en heeft daarnaast twee grote slaapkamers met dakkapel, een forse berging en een dakterras. Op deze woonlaag bevindt zich tevens de tweede badkamer met o.a.een inloopdouche, wandcloset en badkamermeubel.

Algemeen:

Deze villa is zoals eerder aangegeven, prachtig gelegen aan groot vaarwater en biedt door de indeling op de kavel een mooi zicht op de tuin, water en landschap. De villa is in 1998 gebouwd en derhalve conform deze bouwperiode voorzien van isolerende voorzieningen.

 

Te koop_ Spijkerboor 57 – Sneek