€385.000 k.k

Vosseleane 11, Woudsend

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €385.000 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Herenhuis, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1906-1930
 3. Woonoppervlakte
  165 m2
 4. Aantal kamers:
  7 ( waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op markante, vrije locatie vlakbij de brug over de Ee, staat deze karakteristieke woning, type pastorie-schoolmeesterswoning. De structuur en de basis van deze woning is goed en ruim van opzet en wat niet onbelangrijk is, veel authentieke elementen zijn gelukkig nog aanwezig.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte midden-entree met centrale midden hal welke toegang geeft tot de diverse vertrekken waaronder twee mooie lichte woonkamers waarvan één met openhaard, een gezellige eetkeuken, kelder, extra slaapkamer/werkkamer/t.v.kamer + toilet, royale bijkeuken met toilet, vliering en doorloop naar extra lange aangebouwde stenen garage.

De eerste verdieping heeft naast de ruime overloop, vier ruime slaapkamers met dakkapel waarvan één slaapkamer is voorzien van een bedstede en één slaapkamer is voorzien van een grote inloopkast. Naast voldoende bergruimte bevindt zich op deze verdieping een badkamerruimte met ligbad, douche en vaste wastafel.

Algemeen:

Deze klassieke woning heeft een prachtige lichtinval en is voor de fijnproevers onder ons, vrij makkelijk nog ‘klassieker’ te maken…. de ingrediënten zijn volop aanwezig !
De achtertuin biedt volop privacy en heeft o.a.een grote houten bergschuur. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

U bent van harte welkom !