v.a. 329.500 v.o.n

Lampe Kwartier, SNEEK

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  v.a. 329.500 v.o.n
 2. Status:
  Uitgel.

Bouw

 1. Soort object:
  geschakelde woning
 2. Bouwjaar:
  naar verwachting in 2020
 3. Woonoppervlakte
  80-140 m²
 4. Aantal kamers:
  5
 5. Bouwvorm:
  nieuwbouw

LAMPE KWARTIER | STOER STADS WONEN IN SNEEK

Dit unieke project gelegen in de gewilde Stationsbuurt nabij het stadscentrum van Sneek bestaat uit 8 geschakelde woningen. In totaal zijn er 3 verschillende woningtypen: Clemens, Willemijn en Marlies. Deze royale woningen hebben een woonoppervlak van maar liefst 127 m² tot 138 m². De begane grond, woonkamer, de keuken en de hal worden verwarmd middels vloerverwarming. Bovendien zijn deze woningen zeer duurzaam, doordat ze zijn voorzien van PV-panelen en een luchtwater warmtepomp en daarnaast volledig gasloos zijn.

ARCHITECTUUR
De industriële geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur van de acht nieuw te bouwen stoere stadswoningen van Lampekwartier. Vroeger stond op dit terrein de fabriek van de firma Lampe. Het pand is in 2007 afgebroken nadat het bedrijf was verhuisd naar de rand van de stad. Met de bouw van de acht stadswoningen krijgt het terrein na al die jaren een waardige invulling. De architectuur van de woningen is zowel robuust, stads als ook heel eigentijds. De aandacht voor detail en materiaalgebruik geven deze woningen een bijzonder rijk karakter. De kleur van het metselwerk, stads rood en oranje, sluit aan bij de omringende bebouwing. Door een speelse compositie van de twee verschillende kleuren metselwerk ontstaat er variatie in het gevelaanzicht. De verhoogde gevels met rijke metselwerkversieringen leggen een directe link met de historische architectuur van de Julianastraat. De hoekwoning geniet van net een beetje extra bijzondere aandacht voor detail. De sierlijke letter L, afgeleid uit het oude logo van de Lampe-fabriek, is een verwijzing naar de geschiedenis van de plek. Met deze verbijzondering op de hoek wordt het nieuwe woonblok afgerond met een stijlvolle blikvanger.

DE LOCATIE
Het project is gelegen aan de Julianastraat welke uitstekend is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Sneek. U doet een boodschap om de hoek, brengt de kinderen naar één van de nabij gelegen scholen of loopt naar een gezellig café in het centrum . Kortom, in plan Lampe Kwartier zit u goed!

BESCHIKBAARHEID
Bouwnummer 1: beschikbaar
Bouwnummer 2: beschikbaar
Bouwnummer 3: beschikbaar
Bouwnummer 4: beschikbaar
Bouwnummer 5: beschikbaar
Bouwnummer 6: beschikbaar
Bouwnummer 7: onder optie
Bouwnummer 8: onder optie

INTERESSE?
Wilt u de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier ontvangen? U kunt ons kantoor bellen (0515- 444588) of mailen (info@smedesmakelaardij.nl).